Hirdetés

epuletgepeszet.lap.hu / Épületgépész kivitelezők (Pest megye)

Épületgépész kivitelezők (Pest megye)

Épületgépészeti szerelések

A tervezéstől, a beruházás bonyolításán át a kivitelezésig...

Az EUROKOMFORT-T kft belsőépületgépészeti munkákra specializálódott. Víz-, gáz-, központi fűtés rendszerek, szellőzőrendszerek, klímarendszerek tervezése és kivitelezése, kiváló minőségben, rövid határidőkkel.

épületgépészet

Napkollektor, hőszivattyú, felületfűtés-, hűtési rendszerek

víz-, gáz, fűtésszerelő Budapesten és Pest megyében. Garanciális víz-, gáz, fűtésszerelési munkákat vállal Hajósi Gábor Fürdőszobák, mellékhelyiségek és konyhai blokkok rendszereinek megtervezése, kivitelezése, vagy felújítása . A szereléshez szükséges anyagokat beszerzem és házhoz is szállítom.

VÍZ GÁZ FŰTÉS SZERELÉS, TELJES KÖRŰ ÉPÜLETGÉPÉSZETI KIVITELEZÉS

A Hypair Kft klímaberendezések, légfüggönyök és légtechnikai rendszerek forgalmazásával, telepítésével és karbantartásával foglalkozik. A lakások, családi házak, irodák, ipari csarnokok klimatizálását, szellőző rendszerének kiépítését vállalják a tervezéstől a kivitelezésig, és elvégezik a szükséges karbantartásokat.

Teljeskörű épületgépészet, garanciával

Építőipari és gépészeti kivitelező Kft

Cégünk több mint tíz éves tapasztalattal vállalja új és használt családi házak, lakások, irodák, raktárak, csarnokok teljes körű épületgépészeti kivitelezését a legegyszerűbb, hagyományos megoldásoktól a legmodernebb napkollektoros, hőszivattyús, megújuló energiákon alapuló rendszerekig. Kérjük keresse fel honlapunkat és tekintse meg referenciáinkat!

A légkomfort Kft. 2007-ben alakult, tevékenységének meghatározó ágazata a passzívház-gépészet, valamint az alacsony-energiaigényű épületgépészet. Vállalkozásunk tevékenysége az egész országra kiterjed. Az egyre emelkedő energiaárak, korszerű technikák a megújuló energiaforrások használatára irányították figyelmünket. Teljes körű épületgépészeti-szolgáltatatással állunk Megrendelőink rendelkezésére

VIZ FŰTÉSszerelés - DUGULÁSELHÁRITÁS Pest megye területén

3 fős szerelő csapatom szerszámokkal, gépkocsival felszerelve áll Budapest és Pest Megye lakóinak rendelkezésére. Alvállalkozóként és fõvállalkozóként egyaránt vállaljuk épületgépészeti munkák elvégzését.Miklós Gábornak hívnak.Vízszerelés, gázszerelés 1991 óta tevékenykedem a szakmában. Technikusi képesítésemet 1995-ben szereztem, azóta vállalkozóként foglalkozom víz-, gáz és fűtésszereléssel, k

víz-gáz-fűtés, megújuló energiák, pellet, napkollektor

Vállaljuk víz- gáz- központi fűtés szerelését, épületgépészeti kivitelezést. Cégünk 1986 óta áll a lakosság és a közületek szolgálatában. Telefon: Mácsai Endre (cégvezető, okleveles gépész üzemmérnök, központifűtés szerelő mester): +36 20 33 72 983

Cégünk fűtési rendszerek tervezésével, kialakításával, beüzemelésével, gázkazánok javításával, értékesítésével foglalkozik. Hosszú éves tapasztalattal rendelkezünk az előbbi szolgáltatások terén. Minden szükséges képesítéssel rendelkeznek szakembereink. Gázkazán javítás, alkatrészek beszerzése, használt gázkazánok eladása is része kompetenciánknak. Többféle márka képviseletét is ellátjuk.

Teljeskörű épületgépészeti kivitelezés

Épületgépészeti megoldások a kivitelezéstől a tervezésig. Tevékenységeink az ország egész területén kiterjed társas,- és családi házak, nyaralók, ipari létesítmények, állami intézmények teljeskörű épületgépészei szolgáltatásával. A Stilatherm nem csak az új, hanem a már meglévő rendszerek korszerűsitését, fejlesztését is elvégzi.

Víz-gáz-központifűtés és csőhálózat szerelő vagyok. 1991-ben fejeztem be tanulmányaimat az Arany János Szakmunkás és Szakközépiskolában. 1994-től egyéni vállalkozóként dolgozom és minden tudásommal állok a megrendelőim szolgálatára. Úgy érzem ez idő alatt sikerült megfelelő tapasztalatra szert tennem, hogy a mai igényeknek megfelelő, modern épületek gépészeti kialakítását extrém feltételek mellett is szakszerűen vállalni tudjam.

Az épületgépészet általánosan az épületekben található különféle feladatú csőhálózat rendszerekkel foglalkozik. Az épületgépészet az épület emberi használatához nélkülözhetetlen alapvető komforttal való ellátásától (vízellátás, csatornázás, fűtéstechnika)

SZETT Szentendrei Energetikei és Tüzeléstechnikai Kft.

Családi vállalkozásunk épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik, a családi házas kisebb munkáktól egészen az ipari jellegű gépészeti munkákig.

Épületgépészet, megújulóenergia hasznosítás

Felületfűtés, napkollektor, szellőzés, páramentesítés. Modern épületgépészeti Kivitelezés.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés Budapesten és környékén. * Komplett fürdőszoba kiépítés, felújítás, a szükséges bontásokkal együtt * Szaniterek bekötése, cseréje, szerelvényezése * Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése * Vízóra, vízszűrők, elzárók szerelése. * Új gázvezeték rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek átalakítása műszaki átadással. * Cirkók, vízmelegítők, gázkészülékek, konvektorok, bojlerek, gázkazánok javítása, cseréje * Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése. * Radiátoros és padlófűtés rendszerek kiépítése, családi házak, lakások fűtési rendszerének kialakítása, korszerűsítése, felújítása. * Radiátorok, keringető szivattyúk, radiátor szelepek cseréje * Központi fűtés rendszer tervezése, kivitelezése, beszabályozása.

- a különböző csővezeték-rendszerek és a különböző kazánházi rendszerek beépítése, - a legkorszerűbb szellőző- és klímaberendezések használata. - napkollektoros rendszerek kiépítése

Víz-, gáz-, fűtésszerelés, kéménybélelés, klímaszerelés Budapesten és környékén! A tervezéstől a kivitelezésig! Kelemen Tamás víz- és gázvezeték szerelő mester vagyok, több, mint húsz év gyakorlattal és kiterjedt ügyfélkörrel. Egyszerű hibaelhárítástól egy nagy családi ház teljes épületgépészeti kivitelezéséig állunk lakossági ügyfeleim rendelkezésére!

Vállaljuk a telekhatáron belüli csatornaszakasz kiépítését, csatorna akna telepítését, csatornabekötést, csatornarákötést Érd, Tárnok illetve Diósd kistérség területén. Cégünk a munkálatok telekhatáron belüli minden fázisának lebonyolítását vállalja, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül, az átadásig.

Hirdetés
Meghatározás:

Az épületgépészet.lap.hu oldal az épületek gépészetével (víz, gáz, fűtés, hűtés, központi porszívó) ezek ellátása hagyományos és megújuló energiával, a szükséges rendszerelemek és ezek gyártói, kereskedői kivitelezői találhatók meg az oldalon. Teret kapnak még az oktatás, a szakirodalom, a szakmai szervezetekés kiállítások kategóriái is.

Az épületgépészet.lap.hu oldal az épületek gépészetével (víz, gáz, fűtés, hűtés, központi porszívó) ezek ellátása hagyományos és megújuló energiával, a szükséges rendszerelemek és ezek gyártói, kereskedői kivitelezői találhatók meg az oldalon. Teret kapnak még az oktatás, a szakirodalom, a szakmai szervezetekés kiállítások kategóriái is.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Épületgépész kivitelezők (Pest megye)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés